Partenerul dumneavoastra solid in tehnica pomparii:

Sonnek Engineering este o companie cu o dubla specializare: atat in echipamente si tehnica de pompare, cat si in proiectare si instalatii la cheie.
Specializarea in tehnica de pompare
Infiintata in 1930, Sonnek Engineering s-a specializat in ultimii 40 de ani in domeniul transferului fluidelor si este in prezent una dintre cele mai mari firme cu capital privat, din domeniu din Austria. Gama noastra de solutii se adreseaza unui numar mare de companii, de la companii din domeniul petrolier, companii din industria alimentara, din domeniul energetic, din domeniul epurarii si tratarii apei, al alimentarilor cu apa, la companii din domeniul serviciilor, sau administratiilor locale. Aceasta se datoreaza numerosilor parteneri furnizori cu care am incheiat colaborari pentru a oferi cea mai buna solutie solicitarior clientilor nostri.
Tehnica de pompare este pentru noi un concept care incorporeaza nu doar selectarea unei pompe dintr-un catalog, ci alegerea unei solutii pe baza unor date de intrare corect identificate in cerintele clientilor. Aceasta garanteaza faptul ca cererea nu este indeplinita formal si pentru o scurta perioada de timp, ci ca pe toata durata de viata a echipamentelor mentinem cu clientii-partenerii nostri o relatie de colaborare care poate include suport pentru instalare, mentenanta, optimizare instalatii, si, in final, scoatere din functiune.
Specializarea in constructia de instalatii
O echipa specializata de ingineri planifica si construieste instalatii complete pentru transferul fluidelor. Solutiile complete, la cheie, includ sisteme de control automatizat, montaj echipamente mecanice si electrice, documentatii proiect si punere in functiune. Acestea sunt argumentele care fac din SONNEK Engineering partenerul ideal pentru clientii care doresc solutii complete fara a folosi resursele proprii.

Obiectivul nostru este:
Consolidarea de parteneriate cu clientii nostri in vederea consultarii acestora in domeniul tehnicilor de pompare pentru diminuarea costurilor de investitie si operationale.

Avantajele suplimentare oferite clientilor:
Echipa proprie de service ia in primire produsele livrate pe intreg teritoriul tarii. In centrul nostru de service sunt reparate si curatate pompele, echipamentele rotative si armaturile de toate tipurile. Standul de probe nou dezvoltat permite verificarea pompelor pana la o solicitare de 200kW si contribuie astfel la un control substantial al calitatii.

Corespondenta: engl., germ., franc.
Anul infintarii: 1930, SONNEK Austria, 2007 SONNEK Romania

SONNEK ENGINEERING nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru corectitudinea informatiilor de pe acest site. Modificari sau restrictii pot fi facute oricand fara alte notificari in prealabil.
SONNEK ENGINEERING nu este raspunzator pentru nici o pagina de internet care in mod direct sau indirect este directionata dinspre aceasta.