Echipa noastra de ingineri specializati proiecteaza si construieste instalatii la cheie pentru transferul fluidelor. Solutiile oferite incorporeaza sisteme de control automatizat, montaj echipamente mecanice si electrice, armaturi, documentatii complete si punere in functiune.

Sistemele noastre sunt Plug&Pump: compacte, flexibile, personalizate, simplu de utilizat – nu este nevoie decat de conectarea la sursa de putere si de conectarea la fluidul pompat. Combinate cu optiunea de Pump Service inseamna ca nu mai aveti nicio bataie de cap pentru aceasta parte a procesului dumneavoastra.

Puteti apela la noi cu incredere pentru toate tipurile de instalatii de transfer lichide:
– sisteme de filtrare
– sisteme de dozare
– sisteme de contorizare
– instalatii de ridicare presiune
– instalatii de transfer si dozare lichide pentru industria alimentara, complet din INOX
– instalatii de transfer solutii acide, complet din materiale rezistente si pompe cu etansari speciale
– grupuri de pompare ape uzate, cu automatizare si transfer date la distanta
– sisteme de automatizare procese industriale
– sisteme in container tip Plug&Pump, care nu necesita decat racord electric si racord la apa pentru a realiza operatii complexe
– sisteme de monitorizare la distanta a echipamentelor de pompare
– sisteme de pompe booster
– sisteme de vidanjare mobile

Optiunile de configurare sunt nenumarate si includ: antrenare electrica sau pneumatica, configuratii ATEX, reglare prin convertizor, senzori de nivel, debitmetre electronice, conducte din INOX, protectie la functionarea la uscat, furtune aspiratie si refulare cu cuple speciale, display electronic, containere de stocare si transfer, cadru mobil, etc.